Informatiebeveiliging, te belangrijk om aan IT-ers over te laten! 

VNO-NCW Midden organiseert van 29 september t/m 1 december 2022 een serie van acht webinars om de pragmatische kant van informatiebeveiliging te belichten. Het is misschien niet een van je favoriete onderwerpen, als directeur of bestuurder moet je er wel iets mee. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, in veel gevallen heb je al geïnvesteerd in informatiebeveiliging en zijn er eenvoudig uit te voeren acties om je beveiligingsniveau te verhogen. Toch is het goed om te weten welke vragen je aan je IT-dienstverlener en binnen je eigen organisatie moet stellen.

Samen met Jan Martijn Broekhof, algemeen directeur van Guardian360°, hebben we een programma opgesteld, waarin elke donderdag van 13.00 tot 13.30 uur een aspect van het beveiligen van data wordt besproken. In deze ‘mini masterclasses’ leer je waar je aan moet denken om veilig te ondernemen en hoe je dit kunt doen. Ook worden er praktische handvatten gegeven om diezelfde middag al veiliger te zijn.

Kijk op de website van VNO-NCW Midden voor het hele programma en blok dit half uurtje vrij in je agenda! Kun je een keer niet? Geen probleem, je kan de sessies altijd terugkijken via ons Youtube-kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.