Aanbod

Ransomware, DDoS-aanvallen, phishing, een datalek: de kans is groot dat ook jouw bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met een cyberaanval. Hoe kwetsbaar is je onderneming? Heb je de basismaatregelen getroffen voor je IT-landschap en bedrijfsprocessen? En hoe veilig is je OT-omgeving? Het Digital Trust Center biedt verschillende gratis online scans aan om bovenstaande te testen en je verdediging tegen cyberaanvallen sterker te maken. We lichten er een aantal uit op deze pagina, maar klik hier voor het volledige aanbod.

security logo

Starten met Cyberveiligheid? Doe de CyberVeilig Check voor zzp en mkb

Wil je starten met de cyberveiligheid van je bedrijf? Doe de CyberVeilig check van het Digital Trust Center en weet binnen 5 minuten wat je vandaag zelf kunt doen om een begin te maken. Download je eigen actielijst en ga aan de slag met praktische instructies en tips.

man people night dark

Wil je weten in welke risicoklasse je bedrijf valt? Doe de risico scan!

Wil je weten welke cybersecuritymaatregelen passen bij jouw bedrijf? Het ene bedrijf loopt namelijk meer risico dan het andere. Ontdek in welke risicoklasse jouw bedrijf zit door 11 vragen te beantwoorden. Ga daarna gericht aan de slag de maatregelen die bij deze risicoklasse passen.

shallow focus photography of macbook

Test je back-up!

Voor het inrichten van een kwalitatief goede back-up binnen je organisatie kun je het beste een strategie opstellen. Wil je weten hoe het gesteld is met jouw strategie? Test het hier!