DUIC in Zaken over Cyber Security

Waar moeten ondernemers op letten als het gaat om Cyber Security? En wat kunnen ze doen om zichzelf beter te beschermen? 

In de nieuwe aflevering van DUIC in Zaken staat het thema Cybercrime centraal. Je wordt meegenomen in een voorproefje van het Cyber Security Event op 28 maart. In de aflevering schuiven Gerard Spoor (slachtoffer van Cybercrime), Jan Martijn Broekhof (Expert op het gebied van Cyber Security) en Henrique van Huisstede (Team Coördinator Cybercrime bij de Politie Midden Nederland) aan tafel bij Gert-Jan Jansen van DUIC. Zij spreken over de ernst van het probleem, het belang van aangifte doen en welke maatregelen je als ondernemer kan nemen. Zo krijgen 42 bedrijven elke dag te maken met een aanval van cybercriminelen en kost ransomware Nederlandse ondernemers miljarden euro’s per jaar. Klik hier om de aflevering te bekijken.

Aanmelden 

Ben je benieuwd hoe je jouw onderneming kunt beschermen tegen cybercriminaliteit? Kom naar het event op 28 maart! Het event is gratis. Inschrijven kan via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *