25 juni: online sessie KVK over software updates!

Elk jaar is één op de vijf ondernemers slachtoffer van cybercrime. Bijvoorbeeld van hacking, waarbij criminelen je computer binnendringen. Dat gaat vaak via zwakke plekken in niet-bijgewerkte software. Ontdek hoe software-updates voorkomen dat hackers deze kwetsbaarheden misbruiken.

Updates houden je software goedwerkend en veilig. Regelmatig en snel updaten van je software voorkomt dat hackers je computer binnendringen. Zo kunnen ze je geld of gegevens niet stelen. Of stiekem ransomware installeren.

Tijdens een online sessie op 25 juni gaat de Kamer van Koophandel in de diepte in met een cybersecurityexpert. Er wordt besproken wat software-updates precies zijn. Maar ook waarom het belangrijk is updates direct te installeren. Vooral als het om beveiligingsupdates gaat. Je krijgt tips hoe je je systemen up-to-date houdt en waar je het beste mee kunt beginnen.

We hebben ook een ondernemer aan tafel, die vertelt hoe hackers zijn computernetwerk binnendrongen via niet-bijgewerkte software. Wat doe je als dit je overkomt?

Wanneer?: 25 juni 2024
Tijd: 12:30 – 13:00
Kosten: Gratis