Informatiemiddag digitaal veilig ondernemen

monteur werkt aan truck

Op donderdag 25 augustus organiseert Cybernetwerk Utrecht, samen met Parkmanagement Lage Weide, een informatiebijeenkomst over digitaal veilig ondernemen. U bent van harte welkom van 15.00 uur tot 17.30 uur. We organiseren deze middag op verzoek van de ondernemers op de bedrijventerreinen Papendorp / Oudenrijn / De Wetering / Lage Weide.

De afgelopen jaren heeft digitaal werken en ondernemen een vlucht genomen. Dit brengt vele voordelen, maar helaas ook kwetsbaarheden met zich mee voor u als ondernemer. Wat zijn de populaire vormen van cybercriminaliteit op dit moment? Hoe hoog is de kans om doelwit of slachtoffer te worden? Hoe kunt u zich er tegen wapenen? Tijdens deze informatiemiddag beantwoorden we al uw vragen en helpen wij u op weg om veiliger digitaal te ondernemen.

Programma

 • 15.00 uur Inloop
 • 15.30 uur Opening en welkom door David de Kramer, adviseur digitale veiligheid, gemeente Utrecht
 • 15.40 uur Wereldcafé met aan elke tafel presentaties van:
  • Het cybercrimeteam van politie Midden Nederland
  • Een ethische hacker
  • Actstamp Information Security
  • Guardian360
 • 17.00 uur Afsluiting en borrel

De bijeenkomst vindt alleen plaats bij voldoende (minimaal 30) aanmeldingen. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar cybernetwerk@utrecht.nl. De informatiemiddag vindt plaats op Lage Weide. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de exacte locatie.

Wij kijken er naar uit om u op 25 augustus te ontmoeten!

Cybernetwerk Utrecht

In november 2021 is Cybernetwerk Utrecht opgericht. Dit is een samenwerkingsverband dat midden- en kleinbedrijf in de stad Utrecht (en regio) bewust wil maken van de risico’s die cybercriminaliteit voor de bedrijfsvoering kunnen vormen. Met gerichte acties willen we Utrechtse ondernemers beter voorbereiden, verbinden en handelingsperspectief bieden tegen digitale onveiligheid voor hun onderneming. Alle informatie en activiteiten bundelen we op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.