Doe een gratis Cybersecurity Scan

Meld je aan voor een gratis Cybersecurity Scan. Binnen 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte van het bedrijf en netwerk) krijgt u inzicht in de digitale risico’s van uw midden- en kleinbedrijf. Op basis van de scan geven studenten Information Security Management van de Haagse Hogeschool u advies. Ze stellen een op-maat-gemaakt adviesrapport op met veiligheidsmaatregelen waar u meteen mee aan de slag kunt. U krijgt de uitslag in een verslag toegestuurd via een beveiligde link. De studenten kunnen u eventueel helpen met de implementatie van de maatregelen.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal scans beschikbaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cybernetwerk@utrecht.nl. Zet in het onderwerp ‘Aanmelding Cybersecurity Scan’. Meld in de e-mail uw naam, de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Vanaf vrijdag 4 maart starten de studenten met het bezoeken van ondernemers in Utrecht.

De scan is ontwikkeld door onderzoekers van het Centre of Expertise Cyber Security van De Haagse Hogeschool/ The Hague University of Applied Science.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.