Cybertalkshow De Ondernemer Draait Door

Maandag 22 maart 2021 was het zover: van 19:30 uur tot 20:30 uur werd de nieuwe editie van de cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ uitgezonden vanuit Theater de Speeldoos te Baarn. In deze uitzending gaat het om de vraag: Wat als het toch een keer fout gaat? Terugkijken kan hieronder of op www.deondernemerdraaitdoor.nl. Op deze site vind je ook eerdere uitzendingen.

Hoe herken je een cyberaanval zo snel mogelijk? Hoe bereid je je voor op een cyberincident om zo de schade zoveel mogelijk te beperken? Wat doen politie en justitie als je bij hen aanklopt om aangifte te doen? Wat kan je verwachten als de dader wordt gevonden?

Onder leiding van presentator Ewout Genemans, bekend van ‘Verslaafd!’, ‘Bureau Burgwallen’ en ‘Bureau 040’, gaan we in op deze vragen. Experts van VNO NCW en Northwave gaan onder andere in op het belang van preventie. En we praten onder meer met ondernemer Sander de Ridder die het meemaakte. Wat heeft hij ervan geleerd? Samen met de politie en het Openbaar Ministerie kijken we naar het verloop van het strafproces van een dader. We bekijken uiteraard ook vanuit het perspectief wat je moet doen als het jou als ondernemer overkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.